Integrativna radionica

FI.-MA. d.o.o. – radna jedinica za zapošljavanje osoba s invaliditetom dobila je status integrativne radionice dana 06. listopada 2023. koja obavlja djelatnost u okviru drvne industrije, a bavi se izradom raznih proizvoda, od kojih su primarni oni od drveta.

Integrativna radionica je ustanova ili trgovačko društvo, koje zapošljava osobe s invaliditetom na temelju nalaza i mišljenja centra za profesionalnu rehabilitaciju. Osobama s invaliditetom zaposlenim u integrativnoj radionici mora se, u obavljanju poslova osigurati stručna podrška, nadzor i vodstvo stručnih radnika koji rade u integrativnoj radionici, te zbog toga u integrativnim radionicama rade stručni radnici i radni instruktori.

Ponosni smo na Integrativnu radionicu koja se sastoji od 6 djelatnika (od toga 5 osoba s invaliditetom) koji svakodnevno predanim radom i velikim entuzijazmom doprinose napretku našeg poduzeća kao i razvoju našeg društva i okoline. Ulaganjem u nove proizvode, koji su u koraku sa najnovijom tehnologijom, nastojimo stvoriti ugodnu i poticajnu radnu okolinu, pružiti jedinstvene i kvalitetne uvjete za radnike, ali i proširiti tržište rada.

I Vi možete podržati našu integrativnu radionicu!

Sklapanjem ugovora s integrativnom radionicom osigurajte kvalitetne proizvode te time ispunite svoj dio obveze kvotnog zapošljavanja. Za više informacija kontaktirajte Mirnu Banović, voditeljicu integrativne radionice.

Kontakt voditeljice integrativne radionice:

Mob: +385 91 4651 063
E-mail: mirna.banovic@fi-ma.hr

Na linku se nalazi širok izbor proizvoda koje možete naručiti od integrativne radionice. Zahvaljujemo se na podršci!